The Score

Rahmetli Marlon Brando’nun son filmlerinden. 2002 yapımı bir hırsızlık hikayesi. Bi yaşlı kurt var, Robert de Niro bir de genç yetenek Edward Norton. Paha biçilmez bi asa var, onu çalmak için hazırlanan bir plan. Başka da bi .ok yok. İki saat boyunca yok şurdan gircez, burdan çıkcaz. Sen önü kolla, ben içerden yönlendircem seni vs. Filmin sonunu tahmin etmek çok da imkansız değil. İki taraf da birbirine itelemeye çalışıyor, tabi ki kazanan yılların tecrübesi ile Robert amcamız.

Filmin en beğendiğim yanı ise Edward Norton’un engelli bir temizlikçiyi oynaması. Bir an tedavi görüp sonradan bu hale geldiğini düşünmedim değil. Adamın içinde bi keto varmış da haberimiz yokmuş.

Öyle çok etkileyici, akılda kalıcak bir film değil. İzlerken uyuyakalma ihtimaliniz çok yüksek. Eğer benim gibi dayanabilirseniz sonunu izleyip kendinizi kandırmak için bi bahaneniz olur. “İyi ki izlemişim on numara sonu varmış” diyebilirsiniz, ya da daha mantıklısını yapıp uykuya yenik düşüp ertesi sabah arkadaşınızdan dinleyebilirsiniz sonunu. Seçim sizin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir