Now You See Me

Torrentte uzun süredir beklediğim filmlerden birisi. 2013 ün başlarında vizyona girmesine rağmen biz ancak izleyebildik. Geç oldu ama beklediğimize değdi diyebilirim. Hızlı, akan bir film izlemeyeli olmuştu baya. Oyunculara gelecek olursak; hızlı konuşmasıyla bildiğimiz , güçlü adamımız Hulk u canlandıran , genelde komedi filmlerinde yer alan , hemen her filmde yer alan  ve Batman olmamasına rağmen bu filmde nasıl oynadığını hala düşündüğüm .Filmin Türkçe adı Sihirbazlar Çetesi. Aslında şöyle bir bakınca “Şimdi Beni Görürsün” diye çeviresi geliyor insanın ama google translate her yerde işe yaramıyor.

4 tane bireysel takılan arkadaşımız var. Kimi kart oyununda tehlikeli kimi mental işlerde. Bu 4 arkadaşı birisi bir araya getiriyor. O birisinin kim olduğunu filmin son dakikasında öğreniyoruz. 4 arkadaş bir araya geldikten sonra aykırı gösteriler yapmaya başlıyorlar. Gösteri esnasında banka soyuyorlar, birisinin hesabından para çalıp başkalarının hesabına yatırıyorlar.

Tabi bu yapılanlar polisin gözünden kaçmıyor ve bir kovalamaca başlıyor. Film de bir yandan bu gösterileri diğer yandan da polis ile olan kovalamaları ele alıyor. Sürekli bir aksiyon var anlayacağınız.

İzlerken hiç sıkılmadım, hatta çoğu zaman eğlendim diyebilirim. Ara ara çok güldüğüm de oldu. Tabi illaki bi romantizm var. Bana sorarsanız çok gereksiz olmuş bu filmde ama neyse ki kısa tutuyorlar.

İzlemeden geçmeyin derim.

One Response to Now You See Me

  1. […] Tabi ki bunların dışında da küçük oyuncu değişiklikleri var ama çok da önemli değil. İlk filmde hatırlayacağınız gibi zengin bir iş adamı dolandırılmıştı. Hem de milyonlarca […]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir