Gravity

Çok önemli işler yüzünden ilk 20 dakikasını kaçırdım bu filmin. Normalde filmi izlemeden birkaç yorumuna bakardım ama iş çıkışı anlık bir plan olduğu için bakamadım. Sadece puanına baktım. O da gayet etkileyiciydi. Ama izledikten sonra keşke o çok önemli işim saatlerce sürseydi de sinemaya hiç gidemeseydim dedim. Evet bi de para verdim bu eziyet için. Böyle riskler niye alıyorum bilmiyorum. Ne güzel İran Hindistan filmleriyle mutlu mesut yaşıyordum. Ne gerek vardı Amerikan Rüyasına tekrardan.

Filmde iki kişi var  ve . Bu ikisi uzayda gerçekleşen bir kaza için kurtarma ekibi olarak gidiyorlar. Sonra işler aksi gidiyor ve kendileri kurtulmak için uğraşıyorlar. Sene olmuş 2013 ama hala tam düşecekken bi yere tutunmalar, böyle parmaktan yakalayıp kaçırmalar, elindeki makası penseyi düşürmeler. Bütün klişeleri gördük yani filmde. Her dakikası azap oldu diyebilirim. Filmde eleştirilmeyecek tek konu 3D kalitesi. Gerçekten zaman zaman tepki verdiğim oldu. Gözlerimi kırptım, çaktırmadan başımı sağa sola çektim.

3D için gideceğim diyorsanız bişe diyemem ama, herhangi bir kurgu senaryo oyunculuk peşindeyseniz kesinlikle uzak durun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir