Love Actually

Daha önce bir film için romantik-komedi tanımı olabilir demiştim. Hangisi hatırlamıyorum ama bu film için de aynısını söyleyebilirim. Hatta bugüne kadar izlediğim en iyi romantik komedi diyebilirim. Filmin kadrosu çok geniş. Her oyuncunun daha önce oynadığı filmleri yazsam ayrı bir yazı olur. O yüzden sadece isimleri yazacağım. Bill NighyColin FirthLiam NeesonEmma ThompsonMartin FreemanChiwetel EjioforAndrew Lincoln ve Keira Knightley Filmin Türkçe’ye çevirisi “Aşk Her yerde”. Bence başarılı bir isim olmuş. Birbirinden bağımsız hikayeler var filmde, konu ise tabi ki hepsinin birilerine aşık olması.

Kimisi aradığı aşkı yanı başında buluyor, kimisi ülke dışında. Bazıları ise yıllardır sevdiği kişiye bunu söyleyemiyor ya da söyleyip istediği cevabı alamıyor. Böyle deyince çok karışıkmış gibi oldu ama değil, hatta çok basit hikayeler var. Hiç sıkmadan zaman zaman da gülümseterek hikayeleri ilerletmişler. Hatta tahmin etmediğimiz bir iki yerde bu hikayeler kesiştirilmiş, bu da ayrı bir tat katmış filme.

Tabi filmin mesajı çok açık, aşk her yerde demiş adamlar. Belki yanı başınızda belki kilometrelerce uzakta.Artık vira bismillah deyip araması size kalmış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir