Non-Stop

Liam Neeson‘a iki çift lafım var. Kendisini severim, oynadığı filmlerin de çoğunu izlemişimdir. Ama yıl olmuş 2014 artık bi tane de değişik filmde oyna be hacı abi. Hep mi dünyayı sen kurtarıcan, hep mi kötü adamları sen yakalayacaksın. Bırak arkadan gelenler yapsın artık o işleri. Zaten eski filmlerdeki aksiyonu da yapamıyosun. O yüzden böyle biraz daha oyunculuğunu ön plana çıkarak filmlerde oyna. Sen olmasan da film yapımcıları kötülerin hep kaybetmesini sağlar rahat ol.

Gelelim filmimize. 11 Eylül olaylarından sonra Amerika her uçuşta güvenlik görevlisi görevlendiriyor. Tabi bunlar diğer yolcular gibi bilet alıyor ve yola çıkıyor. Öyle üstlerinde güvenlik falan yazmıyor. Kimse de bunların uçuş güvenliğini sağlamak adına uçakta olduklarını bilmiyor.

Neeson abimiz de bu görevlilerden bir tanesi ve tahmin edeceğiniz gibi görevli olduğu uçakta bir tehlike var. O da keskin zekası ve atik hareketleriyle bu sorunu çözüyor ve uçağı kurtarıyor.

Keşke yazacak başka birşeyler de olsaydı ama inanın yok. Kötü adamda şaşırtmaca yapmaya çalışmışlar o da olmamış. Yani kendisi çıksa kötü adam yine filmi kurtaramazdı.

Kendisine olan saygımdan dolayı izledim ama böyle devam ederse beni kaybedebilir.

Bu arada uçaktaki müslümana daha doğrusu sakallı ve takkeliye herkesi terörist muameles yapması da çok acemice. İlerleyin artık..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir