The Nice Guys

Uzun bir aranın ardından film izleyebildim. Hem yoğuluk hem internet olmaması derken neredeyse iki ay geçmiş film izlemeden. En büyük korkum bu kadar aradan sonra çöp bir film ile dönmekti. Neyse ki korktuğum başıma gelmedi. Sadece ayakta dursalar bile kendilerini izletebilecek Russell Crowe ve Ryan Gosling başrolde. Bu ikilinin komedi filminde bir araya gelmesi de ayrı bir güzel olmuş bence. Hemen ağlamalı, yokluktan gelmeli bir film beklentisi oluşuyor nedense bu oyuncuları görünce. Ancak bu sefer ağlamak yok hatta bazı sahnelerde sağlam güldürme var.

İkili özel dedektif olarak hayatını sağlıyor. İlk başta bireysel olsalar da ilerleyen dakikalarda bir araya geliyorlar ve kayıp bir kızı bulmaya çalışıyorlar. Olay sadece kayıp kızı bulmak değil kızın neden kaybolduğunu da çözmek aslında.

Öyle inanılmaz bir polisiye söz konusu değil. İnanılmaz kahkalar da atmıyorsunuz ama hiç de sıkılmıyorsunuz. Çerez gibi bir film açıkçası. Sıkılmadan izleyip yüzünüzde tebessüm bırakıyor.

Tabi bazıları için takip etmesi zor olabilir. On saniye önce öldürülen karakterin evde oturduğunu iddia edenler olabilir. Çok da takılmayın siz onlara ninnilerini söyleyin uyumaya devam etsinler..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir