The Dark Knight Rises

Heyecanla beklediğimiz bir önceki filmiyle beklentiyi inanılmaz yükselten son Batman filmi. Bu sefer kadro da çılgın. Christian Bale, Gary Oldman, Morgan Freeman, Michael Caine kadrosuna Tom Hardy, Joseph Gordon-Levitt, Joseph Gordon-Levitt ve Marion Cotillard da katılmış. Ne yalan söyliyim inanılmaz bir film olcak diye düşünerek hemen aldım bileti. Hatta işyerinden arkadaşlarla sinemaya gittik. Evet itiraf ediyorum torrente düşmesini beklemeden gittim sinemada izledim filmi. Artık ne derece gözümde büyüttüğümü anlatabilmişimdir herhalde.

Konumuza gelecek olursak, bir önceki filmin sonuna bağlı olarak Batman emekliye ayrılmış. 8 yıldır yüzünü gören yok. Zaten vücut da çökmüş, topallıyor falan. Derken kötü karakterimiz yani Bane şehri ele geçirmek için planını işlemeye başlıyor. Tabi Kara Murat da dayanamayıp yeminini bozuyor ve Bane in karşısında yerini alıyor.

Bu andan itibaren hayal kırıklığı başlıyor. Gereksiz sahneler, konuşmalar, tartışmalar. Klişe sahneler, işte bomba patlayacakken hatunla kesişmeler, tam pimi yerine takacakken yere düşürüp güç bela uzanmalar vs.

Filmin sonunda da sürpriz peşinde koşmuşlar ama o da olmamış. Bir sonraki filmde ne olacağını seyirciye hissettirip bi 500 milyon doların daha sinyalini yapıp kapatıyorlar filmi. 160 dakika izledik ama Batman in bizi hayal kırıklığına uğratması çok canımızı sıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir