10 Cloverfield Lane

Farkında olmadan devam filmi izlemişiz. Bu film 2008 yılında çıkan şu filmin devamıymış. Ama yorumlara bakarken ilk filmi izlemeseniz de ikinci filmi izlemenin sorun olmayacağını gördüm. Gerçi bu filmi tek başına değerlendirip gayet leş dedik ama adettendir diye yine de yorumlarını okuduk. Başrollerde John Goodman ve Mary Elizabeth Winstead bulunuyor. Konu ise maalesef uzaylıların dünyaya saldırması.

İlk filmi bilmediğimiz için bu film gayet heyecanlı başladı. Adamın teki bir kadını zorla yer altındaki bir yere getiriyor ve hayatını kurtardım diyor. Dünyanın uzaylılar tarafından saldırı altında olduğunu ve çıkarsa öleceğini söylüyor. Kadın bir süre buna inanmasa da sonra inanır gibi oluyor. Ama daha sonra da inanmamış gibi oluyor. Bu ikilem adamın mental olarak rahatsız olduğu düşüncesine yönlendiriyor sizi ve hafif bir heyecan yaratıyor.

Ancak izledikçe bu heyecanın yersiz olduğunu anlıyorsunuz ve hatta keşke adamın mental durumu üzerinden film bitseydi diyorsunuz. Gayet klişe bir hal alıyor film sonlara doğru ve izlemesi eziyet haline geliyor.

200 bin kişinin puanlamış olması ve puanın 7,2 olması ümit verici olsa da filmin oldukça kötü olduğunu söylemek zorundayım. Biz aldandık siz aldanmayın..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir