Contratiempo

Yine hiç bir oyuncusunu tanımadığım bir avrupa filmi. Bir öncekine nazaran daha az beğendim diyebilirim. Ortada bir aldatma ve bir cinayet var. Bu durumun baş rolündeki kişiler olayı bir şekilde örtbas ediyorlar ve hayatlarına devam ediyorlar. Ancak işler planladıkları gibi gitmiyor ve tekrar polis ile yüzyüze geliyorlar. İkisi de birbirini telkin ediyor. Delil yok sakin ol, hiç bir şey bulamayacaklar diye birbirlerini sakinleştiriyorlar. Ancak atladıkları bir konu var: O da ölen çocuğun ailesi.

Polisiye açıdan doyurucu olsa da bazı şeyler hava kalıyor. Örneğin annenin 3-5 günde inanılmaz hukuki bir donanıma sahip olması biraz eğreti durdu. Tiyatro geçmişi olduğu için oyunculuğu kabul edilebilir olsa da sorgu sırasındaki konuşmalar biraz zorlama, süper anne gibi olmuş. Tabi bu yazdıkları bir şey ifade etmiyor, izledikten sonra aaa Ömer haklıymış diyebilirsiniz.

İzlediğim için pişman değilim tabi ki, vakit kaybı demek ayıp olur. Heyecanlı bol tahmin yapmalı bir film izlemek isterseniz tercih edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir