Baby Driver

filmde oynayan kişilere bakınca beklenti inanılmaz yükseliyor. Bir kere Kevin Spacey var sonra Jon Bernthal aka punisher diyeyim daha tanıdık gelebilir. Sonra 48 senedir Mad Men’de başrol oynayan Jon Hamm var. Bunların yanında genç yetenek Ansel Elgort olunca çok güzel bir film sizi bekliyor diye düşünebilrisiniz. Bu ekip bir araya gelip ne kadar kötü bir şey çıkartabilir ki diyorsunuz ama öyle olmuyor işte.

Filmi izledikçe sıkılıyor, sıkıldıkça telefonunuzda oyun oynuyorsunuz. Çok yavan bir film. Çocuk yaştan araba kullanan bir eleman, kötü bir adama borçlanıyor. Adam da diyorki şu kadar soygun yapacağız ve sen arabayı kullanacaksın. Çocuk direksiyon başında tam bir Schumacher. Tahmin edeceğiniz gibi işin sonu bir türlü gelmiyor ve eleman bu pislikten kurtulamıyor.

Bu sefer gerçekten son diye gelen işi de kabul ediyor driver. Orada işler biraz karışıyor. Ama işi mutlu sona bağlıyorlar yine de. Gerçekten çok kötü bir film olmuş. Neyse ki bir önceki filmde olduğu gibi bu filmin seçilmesinde de en ufak bir sorumluluğum yok.

Hadi diğerleri neyse de Kevin Spacey’e iki çift lafım var: Sen böyle bir filmi nasıl kabul edersin ya? Tamam skandallarla uğraşıyorsun değişiklik iyi olur demiş olabilirsin ama lütfen yapma bir daha böyle şeyler..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir