Punch-Drunk Love

Başrolde Adam Sandler‘ın olduğu bir komedi filmi. Daha önce hiç de başarılı bulmuyordum kendisini bu görüşüm hala devam ediyor. Gerçi burada güldürmek gibi bir amacı yok karakterinin ama olsun. Hatta bazıları komedi oyunculuğuna kasacağına farklı roller alsaydı çok daha başka yerlerde olurdu demiş. Kendisine Emily Watson eşlik ediyor bu filmde. Filmin konusuna gelecek olursak; hafif sorunlu bir arkadaşı canlandırıyor Adam Sandler. İnsanlarla iletişim kuramayan, kalabalıkta kendini kötü hisseden bir arkadaş.

Bu arkadaşın 7 tane kız kardeşi/ablası var. Artık çocukluğundan neler yaşadıysaiçine kapanmış garip bi adam olmuş. Kendi kendine bişeler yapıyor, insanlar bununla ilgili sorular sorunca kendince çok mantıklı açıklamalar yapıyor falan. Bu süreçte bazen kızıyor bazen üzülüyor bazen utanıyor. Oyunculuk başarılı diyebilirim bu anlamda. Ama bunun dışında filmde iyi ne vardı diye düşündüğümde aklıma hiç bir şey gelmiyor. Film 90 dakika civarı. Bu 90 dakikanın yaklaşık 75 dakikasında arkada bir müzik var. Ortam sesi bununla birleşince televizyona terlik atasınız geliyor bazen.

E film kötü bari uyuyalım deseniz o da olmuyor bu yüzden. Bir yandan bağırış çağırış diğer yandan arkadaki müzik. Gerçekten işkenceye dönüşüyor. Her şeye rağmen uyuyabiliyorsanız helal olsun hakkaten.

Gerçekten çok çok çok kötü bir 90 dakikaydı. Düşmanım olsa ona zorla izlettiririm o derece kötüydü film kendi adıma. Vay efendim takım giymesi bi şeyi temsil ediyormuş da sürekli mil biriktirmesi ayrı bir şeyi temsil ediyormuş. Hiç uçağa binmese de özgürlüğü düşünüyormuş da o yüzden mil biriktirmek için puding alıyormuş falan filan.

Fular takıp ayakta alkışlayanlara saygı bile duyamıcam sanırım o derece kötüydü..

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir