The Marvelous Mrs. Maisel

Bu ay film konusunda işler biraz kesat. Ama neyseki dizi piyasası oldukça hareketli. Genelde biten diziler ile ilgili bir şeyler yazarım ama bu seferlik araya bunu sıkıştırayım dedim. Henüz ilk sezonu var ve ikinci sezon için onay almış bu dizi. Başrolde Rachel Brosnahan bulunuyor. Hikaye ise biraz sıra dışı. 50’li yıllarda komedyen olmaya çalışan bir kadının hikayesini izliyoruz. Her şey kadının kocası tarafından terkedilmesiyle başlıyor.

Küçük bir barda 5-10 dakikalık gösterilerle başlıyor süreç. Öyle aklınıza hemen 3 bölüm sonunda binlerce kişiyi kahkahaya boğan birine evrildiği gelmesin. Gayet küçük bir kitlesi var hala. Ama şu bir gerçek ki ilerleyen bölümlerde başarı gelecek. Aradaki inişler ve çıkışlar diziyi oluşturuyor diyebilirim.

Dizinin en beğendiğim yanı ise yan karakterlerin beklediğimden çok daha komik olması. Özellikle hanım kızımızın babası rolündeki Tony Shalhoub ve kadının gösteriye çıktığı barda çalışan bir kişiyi canlandıran Matilda Szydagis oldukça başarılı.

Bölümler çok kısa değil, 45-55 dakika aralığında ama hiç sıkılmıyorsunuz. Zaten ilk sezon 8 bölüm ve bir çırpıda bitiyor. Bakalım ikinci sezon aynı kalitede devam edecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir