The Highwaymen

Art arda iki tane güzel film izledik diye hep böyle devam edecek değildi tabi ki. Vakit kaybı bir film ile kendini hatırlattı Netflix. Başrollerde Kevin Costner ve Woody Harrelson bulunuyor. Olay ise yaşanmış bir hikaye. Bankaların ilk kurulduğu yıllarda insanlar hırsız gözüyle bakıyor bu işletmelere. Yine bu dönemde banka soyarak nam yapan Bonnie and Clyde ise insanların gözünde birer kahraman haline geliyor. Resmi kurumlar ise bundan çekiniyor. Çünkü bu ikiliye gösterilen sevgi ve hayranlık her geçen gün artıyor.

Kimsenin yakalayamadığı hatta yakınından bile geçemediği bu ikiliyi yakalaması için emekli bir polisten yardım isteniyor. Teksas polisleri olarak anılan eski bir ekibin üyesi kendisi. Ama bu ekip kapatılmış. Vali de çok da sevmiyor açıkçası. Koca teşkilat yakalayamadı bu ihtiyar mı yakalayacak diyor.

Tabi dayının kafa farklı çalışıyor. Yanına eski ekipten birini alıp davayı sonuca ulaştırıyor. Hatta son sahne baya etkileyici. Gerçek olaylara oldukça bağlı kalınmış.

Film aşırı durağan. E 60 yaşında iki tane polis var neyin aksiyonunu bekliyorsun diyenler olabilir. Tabi ki sağdan sola atlasınlar, aynı anda 3 kişiyi dövsünler diye beklemiyoruz ama zaman akmıyor resmen filmde. 10 dakika 30 dakika gibi geçiyor.

Açıkçası izlerken çok sıkıldık. Ne kadar kalmış diye sürekli kontrol ettik. Olay ilgi çekici tamam da film olmamış hocam..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir