El Camino: A Breaking Bad Movie

Uzun zamandır beklenen film nihayet yayınlandı. Öncelikle şunu belirteyim diziyi izlemediyseniz kesinlikle izlemeyin. İnanılmaz bir bağ yok dizi ile ama olaylara anlam verebilmeniz için öncesini bilmek gerekiyor. Yine de yok arkadaş ben diziyi izlemedim ama filmi izlemek istiyorum derseniz tercih sizin. 2 saatlik anlamsız bir şey izlemiş olursunuz. Kaldı ki diziyi izleyenlerin bile büyük çoğunluğu filmi başarısız ve gereksiz bulmuş.

Açıkçası ben de bu yarının içindeyim. Tamam ticari kaygı tabi ki olacak işin doğasında var ama böyle bir filme gerek yoktu bence de. Al bi karakteri yap bir spinoff dizi tamam. Bak Better Call Saul’e akıyor resmen.

Bu filmde de insan ister istemez bütün karakterleri görmek istiyor. Ama sadece Jesse’nin kaçışını izliyoruz. Madem öyle olacaktı filmin adına “A Beraaking Bad Movie” değil “A Jesse Pincman Movie” deseydiniz. Tamam bütün önemli karakterler öldü gösterecek tek bu var elinizde onu da anladım. Ama o zaman da film çekmeye gerek yok değil mi?

Filmi beğenenler de işte eskiyi yad ettik, arkadaşları gördük iyi oldu falan diyorlar. Jesse’nin çektiği acıları gördük diyorlar.

Bu diziye hiç bir zaman dram ağırlıklı bakmamıştım. Benim için öncelikle bir suç dizisiydi. Bu yüzden filmde de aynı şeyleri görmek istedim. Ancak Jesse’nin çektiği acıları izledik bol bol.

Ben olmamış diyorum. Ha 10 tane daha film çeksinler bu isimle yine izleriz diziye olan saygımızdan orası ayrı. Ama spinoff yapsalar daha severek izleriz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir