Cinayet Süsü

Kadrosunda Ugur YücelBinnur Kaya ve Cengiz Bozkurt gibi isimleri barındıran komedi filmi. Bu kadroya bir de Feyyaz Yigit eşlik ediyor. Kendisinin ilk cümlede adının geçmesi için 40 fırın ekmek yemesi gerekiyor ama yetenek var gibi. Kimileri Recep İvedik benzetmesi yapmış, hatta ondan daha kötü bir tipleme demiş ancak buna katılmıyorum. Elemanın duruşu bile bazen güldürüyor. Ölümlü Dünya filminde daha başarılıydı evet ama bu filmde de bir kaç yerde koparmadı değil.

Ekibimiz emniyet görevlisi, cinayet büro. Haliyle biri öldüğünde bunlara ulaşıyorlar. Ancak her defasında bizi niye aradınız şeklindeki yaklaşımları devam ediyor.

Sürekli cinayet büro farklı yerlerde aynı tip işlenen cinayetler için çağırılıyor. Tabi olay seri katil olayı olunca davaya bir de uzman atanıyor. Bizim ekibin yeterince bomba olması yetmezmiş gibi uzman olmayan uzmanın olaya dahil olmasıyla işler iyice karışıyor.

Ne göklere çıkarılacak ne de çok kötü denilecek bir film. Ortalama bir komedi filmi diyebilirim. Özellikle Cengiz Bozkurt filmi daha izlenesi ve komik kılıyor. E tabi diğer oyuncular da oldukça iyi ama kendisi bir tık önde bana kalırsa.

Hazır hepimiz evdeyiz, film de Netflix’e gelmiş, bence izleyin gitsin..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir