Kozmik Haydutlar

Allan C. Weisbecker tarafından yazılan ve ilk olarak 2002 yılında basılan kitap. Kitap yer altı serisinde de bulunuyor. Sanırım o seriye sardığım zamanlar listeme almışım. Açıkçası o seriden biraz uzaklaştım diyebilirim. En iyilerini okumuş olabilirim ilk önce. Bu yüzden sonradan okuduğum kitaplar o kadar da hoşuma gitmedi. Bu kitap da maalesef bu kategoride. Yani okudum ama birisine tavsiye eder miyim? Çok sanmıyorum.

Aslında hikaye oldukça orjinal. Bilim ve karanlık işler bir arada. Tabi buradaki bilim baya hardcore. Atom parçaçığından kuantumuna bir çok terim geçiyor. Öyle derinlemesine inmiyorlar bu konulara. Belki de indiler ben anlamadım bilemiyorum. Sonuçta fiziği 5 kere alan birisiyim.

Okuduğum diğer yorumlarda da fiziğe, bu konulara merakı olanların daha çok seveceğinden bahsedilmiş. E benim için fiziğin f=ma olduğunu varsayarsak çok da beğenmemem anlaşılabilir.

Yine de gelmiş geçmiş en iyi kitap listelerine sokanlara saygısızlık etmemek için kötülememi burada bırakıyorum. İsteyen okusun tabi ama bence hiç gerek yok..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir