Thor

2011 yapımı süper kahraman filmi. Aslında süper kahraman demek yanlış olur sanırım daha çok tarihi bir kahraman Thor. Hepsinin olduğu gibi onun da süper güçleri var. Öyle ateş falan atmıyor ama bi çekici var, yapmadığı iş kalmıyor onunla.

Thor küçüklüğünden beri ateşli bi genç. Hep savaşmanın kavga etmenin derdinde. Bir de kardeşi var, aksine sakin mantıklı bi eleman. Babası krallığı bu ikisinden birine terkedecek. Hatta tam yeni kralınız Thor diyecekken birşeyler oluyor ve Thor sürgüne, Dünyaya gönderiliyor. Bu sürede güçleri de alınıyor tabi.

Böyle sürgüne can kurban diyebilirsiniz. Çünkü dünyada Natalie Portman ile beraber geçiriyor vaktini. Thor Natalie ile gülüp eğlenirken, ülkesinde savaş yelleri esiyor. Baba desen zaten hasta yatağında. Komuta bizim sinsiye kalıyor. Hafiften bi işleri karıştırmak için sinsi ile ilgili detay bilgiler veriliyor ama çok başarılı olduğunu söylemeyeceğim.

İşte sonlara doğru Thor un arkadaşları da dünyaya geliyor. Ona durumu anlatıp sürgünden geri gelmesini sağlamak için. Bu arada atraksiyonlar var. Ama bu kısım da çok başarılı diyemiyeceğim.

Ortalık durulunca, gerçekler anlaşılınca sizin de anlayacağınız gibi Thor herkesi kurtarıyor ve savaş olayını çözüyor. Tipik bir mutlu sonla bitmese de çekimleri başlayan Thor 2 filmine açık kapı bırakacak şekilde sonlanıyor film. Herhangi bir kahramanlık filmini izlediyseniz ctrl+f ile izlediğiniz filmdeki kahramanı thor ile replace edin, bu filmi de izlemiş kadar olursunuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir