Umut Bulut

Türk futbolunun acı kazancı… Oynadığı her maçta taraftarın yüreğine basamadığı, Umut Umut diye tezahürat yapamadığı bir futbolcu. En fazla gol attığı sezonda bile attığı gollerle değil kaçırdıklarıyla gündemdeydi kendisi. Her futbolcudan Messi olmasını tabi ki beklemiyoruz ama böyle de olmasın. Bir insan kendine hiç mi birşey katmaz, hep mi altıpasdan kaçırır, hep mi kısa çöpü çeker. Bir kere de top sana geldiğinde acaba bu sefer nasıl kaçırcak yerine tamam attık diyelim. Bir kere de sen şut çektikten sonra kulaklarını çınlatacağımıza goooool diye bağıralım.

Seveni var tabi Umut’un. Nesini beğeniyorsun diyorum. Çok koşuyor diyorlar. O zaman hipodroma gitsin. Bize koşan değil atan adam lazım. Jardel’in Galatasaray’da bir sezonda koştuğunu belki bizimki bir maçta koşuyor. Ama Jardel’in bir sezonda attığını da bizimki 10 sezonda atamadı.

Başkanlığını çok beğendiğim Sadri Şener umarım bu sene ilk transferini bizleri Umut’tan kurtararak yapar. Gelen daha iyi mi olacak? Evet iddia ediyorum daha iyi olacak. Çünkü daha kötüsü olsaydı inanın o da Trabzonspor kadrosunda olurdu.

One Response to Umut Bulut

  1. emin dedi ki:

    benimle aynı düşünen başkaları da varmış demekki:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir