Fargo

Film versiyonunu izlemiştik ve beğenmiştik. Sanırım izleyenlerin çoğu beğendiği için dizi olayına girmişler. Son yıllarda yeni trend diyebilirim bu duruma. Bazen tutuyor bazen tutmuyor bu olay. Mesela 12 Monkeys de dizi olarak çekildi ama çok da ses getirmedi. Önümüzdeki günlerde de Snatch isimli dizi vizyona girecek. Onu da heyecanla bekliyorum. Dizimize dönecek olursak; filmle çok bir bağı yok aslında. Olayların geçtiği yerler aynı ama olay birebir aynı değil. Filmde bildiğiniz gibi fidye amaçlı eşini kaçırtan bir adam vardı. Burada ise karısını öldüren bir adam var. Bu arada 2 sezon var henüz ve sezonlar arasında olay anlamında bir bağ yok. Ancak bazı kişiler her iki sezonda da var.

Oyunculara gelecek olursak; Martin FreemanColin HanksBob Odenkirk ve Keith Carradine en bilinenler diyebilirim. Ama olaylar bir tanesinin etrafında dönüyor demek doğru olmaz. Her iki sezonda da bir cinayet ana konu diyebiliriz. İlk sezonda bir karı koca çatışması sonucu oluşan bir cinayet ikinci sezonda ise kaza sonucu ölen bir kişi olayların gelişmesine sebep oluyor.

Olaylar ve polisiye her ne kadar zayıf olsa da oyunculuk gayet doyurucu diyebilirim. Zaten filmin kredisi çok yüksek olduğu için çok çok kötü bir dizi sunulsaydı da burun kıvırmazdı insanlar.

3. sezon 19 Nisan’da çıkacak. Öyle heyecanla olmasa da bekliyoruz. Malum liste kabarık, sıra uzun. İzlenecek çok dizi var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir